szombat, március 24

Saturday night f**kyeah...

Szerintem ma csak nekünk volt suli, de ez nem jelenti azt, hogy tönkre ment a szombatom. Ugyan. Reggel nem ébresztett a telefonom (mostanában sosem teszi), de szerencsére anya igen, így időben odaértem. Matekversenyre, tejóég! Legalább nem kellett matekozni normálisan. Utána angolon a festőkről beszéltünk a Picassos reading után és rájöttem, hogy az osztályom értelmesebb tagjai és igen csekély műveltségűek. De most komolyan. Nem kell szeretni a festészetet, de legalább egy-két festő nevét ismerni. Persze ez nem mindenki... a lényeg, hogy inkább csak beszélgettünk és utána már csak rajz meg technika volt. Khm, az elég érdekesre sikeredett, de végül sikeresen hazajutottam fél délben, anyával ebédet főztünk, egész jót, majd meghallgattuk a horoszkópomat, ilyen tudományosan... Meg volt itt Dénes és el is ment; maradhatott volna még. De azért jól szórakoztunk, megnéztük Szirmai Gergely Top 5 gonosztevőjét is. Azóta meg ****** el a rezet, de jól érzem magam. 

Zenét hallgattam és volt kissTibi az m2-n és áááh, a kis manóhajával meg arcával és lényével Tébolydázott csíkosan. Ott ragadtam. Most meg csapunk egy csajos estét (hihetetlen szombat estéim szoktak lenni, egyszerűen elképesztően élménydúsak) és filmet nézünk. 
Ami engem illet én még csokit is fogok enni.

2 megjegyzés:

  1. Télleg mennem kellett, ne haragudj :( vegyestálakat kellett elhozni, azért siettem annyira. De ígérem, látsz még majd annyit, hogy rám is unsz ;)

    VálaszTörlés
  2. Mondtam, hogy nem haragszom :D Jólvan, úgy legyen :P

    VálaszTörlés