szombat, május 5

Hoocy örök hála!

Köszönöm, hogy annyit írtál a Fight clubról, na meg áradoztál, szóval, hogy jelen volt itt meg tumblr-ön és na. 

Erről a filmről nem lehet káromkodás nélkül írni. Azért megpróbálom. Szóval zseniális, kib*szottul jó, de nagyon (hátez nemjött össze) és fantasztikus. És nem csak a sztori miatt, ami önmagában elvinni a hátán az egészet, hanem a képi világ is különleges, a zenék is illenek a képkockákhoz, lehet, hogy elfogult vagyok, vagy ömlengős, de ebben a filmben nincs hiba. Eltekintve néhány logikai bukfenctől, de szemet hunyok felettük.
Dénessel néztem szerencsére, ő bír mindenféle hülyeséget, de a végén meg is mondta, hogy nem számított ilyen jó filmre. Valszeg azért, mert sok filmet néz, de rájött a fő csavarra mielőtt az átlag néző tudta volna. Mire megvitattuk a feltevését, miszerint (SPOILER) Jack skizofréniás, addigra már hopp, bele is folytunk az események sűrűjébe. 
Nem akarom tovább elemezni, semmi értelme nem lenne, tényleg zseniális, több ilyet kéne néznem. Hatalmas poénokkal, érdekes filozófiával, akcióval teli, mindenből annyit ad, amennyit kell. Ha túlteszem magam a túlzott agresszióellenességemen, vagy a finom lelkemen, akkor tényleg nem tudok rosszat mondani a filmről.

Hoocy, tényleg köszönöm!
(És megvan dvd-n, így akkor fogom megnézni, amikor akarom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése