péntek, október 14

Lights, camera annnnnd action!

Jó lenne már tartalmasat alkotni, de jelenleg ott tatok, hogy lusta vagyok bármiféle alkotás létrehozásához. Érdekesen hangzik így látva, meg kiejtve, de sebaj. Már kéne egy kis meleg, és nem érdekel, hogy spórolunk a vízzel, tuti, hogy sokáig engedem majd a hátamra a meleg vizet, mert most egészen át vagyok fagyva. ugyanis bármennyire is rossz érzés, de hála a magasságosnak) még nem kapcsoltuk be a fűtést és egy jó darabig nem is fogjuk. Bár a húsz fok nem olyan rossz, de sokáig húsz fok és főleg egész napos fagyoskodás után.-... nem épp a legjobb. Na de. Igazán tényleg nagyon jó érzés, felemelő és szívet melengető, csak, hogy halmozzam a mellékneveket, szóval tényleg isteni érzés segíteni. Mármint önkénteskedni. Mert ma épp azt tettük. 72 óra kompromisszumok nélkül nemzetközi rendezvényen veszünk részt és a mi kis csapatunknak udvarrendezés votl a feladata az egyik oviban. Pontosabban az én volt ovimban, így még nagyobb kedvvel vetettem magam bele a munkába, ami nem más volt, mint: ásás! Ó igen, az ásás igazán kielégít minden igényt, kellemes, formálja az izmokat,levezeti a feszültséget és átható eredménnyel jár. csak jót tudok róla mondani. Bár inkább tavasszal ásnék ezentúl, mert bármennyire is felöltöztem, azért na... hideg volt. De mégis, a munka és a tudat, hogy jó célért dolgozunk felmelengetett. na ennyi elég votl a csöpögésből.


Már megint és még mindig Gyilkos elméket nézek. No nem úgy, mint egy sorozatnéző, aki minden nap/minden héten ott csücsül a képernyő előtt és nem is pislog, mert kezdődik a sorozata és ha elmulaszt egy részt véget ér az élete. Nem, egyáltalán nem ilyen vagyok sorozatnézés terén. Ha épp nincs jobb dolgom, vagy van de nem érdekel, vagy piont szólnak, vagy eszembe jut akkor leülök és megnézem. Így történt ez tegnap is meg ma is, az egyik kereskedelmi adó alcsatornájánál. Tegnap oroszok voltak, meg utána a Mentalistában is, ami azért érdekes mert épp nagyin bírom az oroszokat, már az olvasni igét is tudom ragozni! És tudom, hogy kegyetlenek, de legalább rendszer van az életükben. Óhó, de még milyen rendszer! Persze, ez csak egy sorozat, de ha történelemben visszatekintünk, akkor is ezt látjuk.. És valószínűleg pont ezért bírom őket annyira, mert a világuk annyira elüt az enyémtől.

Tudom, tudom. Az önkénteskedés és az orosz maffiózók nem illenek össze, se a hideg és a sorozatok. De ez itt mind a jelen, az én jelenem és igenis valós. Ugyanis csodaországban minden megtörténhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése