csütörtök, november 24

cím végére nem teszünk pontot.


szörnyű vagyok. komolyan mondom, az vagyok. annyi mindenről tudnék írni, meg el is képzelem napközben, hogy jajjdejó, milyen szépen meg lesz fogalmazva. de ennyi. és itt abbamarad, és a csodálatos vagy akármilyen megfogalmazásnak lőttek. pedig elég sok jó (meg rossz is) dolog történik velem. amikből tényleg ki lehetne hozni egy rendes bejegyzést. 
panaszkodjak az időre? az csak egy kifogás lenne. de az igazság közel áll hozzá. tényleg za idő miatt, de nem a hiánya, hanem inkább a sokasága miatt. én meg bedőlök az illúziónak és azt hiszem ,hogy mivel ennyire renngetek időm van, el lehet herdálni. és sikeresen meg is teszem. és puff. vége napnak. legalább az ellopásában jó vagyok, ha a leírásában nem is. azért élek és ha mniden igaz, honlap meghnézem a breaking dawnt és most lehet utálni. szeretem az egész tvájlájtot , de nem a főszereplőket. kritikus vagyok,de azért mert a fél világ és az egész nájngeg utálja én még szeretem. ennyi.
és sütimérgezésben akarok meghalni. ez a legújabb.

4 megjegyzés:

  1. a breaking dawnról (anélkül, hogy spoilereznék)... én ebben a részben ábrándultam ki végleg bellából: még amikor örül, akkor is szenvedő fejet vág. Egyszerűen már fárasztó, ennyi erővel zacskót is húzhatna a fejére :P a farkasok tök jók, még mindig, majd kíváncsi leszek a véleményedre, külön blogbejegyzésben megtehetnéd, de úgyis megteszed, még ha nem is kérem :P
    mást viszont most nem mondok róla, majd utána, ha már láttad :D

    VálaszTörlés
  2. jaj, de ééédi az a Micimackó :D

    VálaszTörlés
  3. azt hittem,hogy csak én vagyok ezzel a húdejó,ezt szépen kigondoltam a buksimban,aztán basszus,mit is akartam ide írni ?? engem ez valami rettentően idegesít,iylenkor kicsit pofára esek magamban.mindig akarok vmalami nagyon jót írni,de mindig az a tipikus szellys összevisszaság jön ki belőle,pedig egyáltalán nem az a célom.de azért örülök,hogy te örülsz nekem . én is neked ám ! főleg,hogy te is tök lényegtelen dolgokról tudsz írni néha.

    VálaszTörlés