szombat, december 17

Csodákra mindenkinek szüksége van

azt mondtam nem lesz karácsonyi bejegyzés igaz? sajnos igen. majd valahogy megoldom, kiskapuk mindig vannak. meg amúgy is. azt nem mondtam, hogy mikor nem lesz, így karácsony három napján nem lesz (igen, a szentestét is bele számolom) karácsonyos bejegyzés. amúgy meg msot már tényleg karácsonyi hangulatom van. megjött. talán az angolórák miatt. már egy hete minden angolórán karácsonyi dalokat éneklünk. vagy amiatt, mert drága nővérem eszembe juttatta a christmas lightsot a coldplaytől és még olyan gyönyörűséget...
nagyon szeretem, mert nem a szokásos harangszós karácsonyi cukormázas maszlag mint a többi, hanem van tartalma és hát a hangok. szóval azt is nagyon szeretem.
meg angolórának köszönhetően a cliff richards féle christmas timeot. 
szóval angol óra és coldplay és a város fényei. és az izgalom, az idegesség. ez mind hozzá tartozik a karácsonyhoz és nem zavar. most már.
eddig tényleg az volt a bajom, hogy túl korán akart mindenki karácsonyozni. ha novemberben már fényben úszik a ház, akkor karácsonyig elveszti a varázsát. és a varázslat, a csoda az, amit mnidenki vár a karácsonytól. az embereknek szüksége van a csodákra. 

1 megjegyzés: