csütörtök, december 29

Igazából azt se tudom ma milyen nap van. Ja de, csütörtök. Durva. Egykor keltem, így tíz óra alvás után egész jó. Frászkarikát néztünk, hajnalban meg beszélgettünk. Sokat. szeretek beszélgetni, de néha sok. És úgy szeretnék segíteni is, de ebben a helyzetben nem lehet.
Az elmúlt két napban végre kimozdultam, sétáltam, filmet néztem. Azon gondolkodom, hogy mennyire változtam meg egy év alatt. Vagy úgy bármennyi idő alatt, Régebben inkább extrovertált voltam, és még msot is szívesen vagyok emberekkel, de már nem annyira és nem annyit. Kell egy kis idő, hogy kipihenjem a társaságot. Szóval az elmúlt két napban megnéztem egy csomó timelaps videót, a Felt, meg a Frászkarikát, sétáltam, beszélgettem sokat, háromszor átfagytam és ettem
Szokásomhoz híven. Mindjárt itt a felvételi és rajtam kívül mindenki sík ideg... Valahogy így állnak most a dolgok. Azért a szilvesztert már nagyon várom. Melegben, barátnőkkel, nyugisan fogom eltölteni. Egyszerű élet ez...

2 megjegyzés:

  1. hát igen felvételi.... és elérted, hogy már én is ideges legyek.... szóval itt is hangsúlyozom, hogy 14-én semmit ne tervezz be, mert matekozunk látástól mikulásig. pont.

    VálaszTörlés
  2. köszi,már tudom,hogy mi a jó meghatározása annak,amiben te és én is vagyok jelenleg.kikell pihennünk a társaságot.és tényleg,nekem is ez a bajom,bár erre csak most,ahogy ezt olvastam,jöttem rá.a felvételi miatt meg szerintme továbbra se légy sikideg.azt hagyd a többire (:

    VálaszTörlés